Catering en drank
Qua catering had de klant in dit geval zelf al twee cateraars ingehuurd, wij hebben daar een derde aan toegevoegd. Uiteraard verzorgde we wel de volledige afstemming met alle cateraars. Hiermee creëerden we een ‘foodplein’ met een kwalitatief fantastisch en gevarieerd aanbod. Vers gerolde sushi, zalm en pulled chicken uit een Amerikaanse smoker en voor de kleine (en grote 😉) gasten poffertjes van Piets Poffertjeskraam, sounds good toch? Qua drankjes was er aan niets te kort, op basis van een wijnproeverij voor alle medewerkers van BAP Medical werden de juiste wijnen geselecteerd en konden we de bar inrichten. De echte smaakmakers (letterlijk) van het event stonden echter niet achter de gewone bar. We lieten een professionele cocktailbar opbouwen en ter plekke werden de lekkerste cocktails geserveerd aan de gasten. Toen tegen het einde van het event letterlijk alle(!) ingrediënten voor de cocktails op waren was het wel duidelijk dat de cocktails meer dan in de smaak vielen.