Horeca bijbaan in Deventer

Op zoek naar een bijbaan in Deventer? Wij hebben de leukste horeca bijbaan voor je! 

Aan de slag in de Hanzestad Deventer? Wij vertellen je graag hoe werken bij Feestgemak er in jouw stad uitziet! Aan de IJssel ligt een van de oudste steden van Nederland: Deventer. Door de ideale ligging kent de stad een rijke handelsgeschiedenis. In de stad zie je dit terug in de vele monumentale panden, de karakteristieke Brink en de jaarlijkse evenementen, zoals het populaire Dickens Festijn.

Is geschiedenis niet echt jouw ding en ben je liever actief bezig? Voor schaatsen, zwemmen en tal van andere activiteiten kun je terecht bij De Scheg of maak je een wandeling langs de IJssel. Uitgeteld van al dat bewegen of gewoon zin in een heerlijk drankje? Kies uit een van de vele terrassen op de Brink of breng een bezoekje aan stadsbrouwerij & proeflokaal DAVO.

Een studenten bijbaan in Deventer,
hoe ziet dat er uit?

Misschien ben je wel in Deventer komen wonen om te studeren en kun je wel wat extra geld gebruiken. Heb jij naast het studeren nog tijd over en ben je op zoek naar een leuke, veelzijdige en afwisselende baan? Dan bieden wij jou graag een mooie studentenbaan! Eén ding is duidelijk; voor de meest gezellige terrasjes moet je in Deventer zijn. Heb jij altijd al eens willen weten hoe het er aan de achterkant van deze terrasjes aan toe gaat? Wil jij weten hoe het is om een bruiloft van begin tot eind mee te maken? Welke voorbereidingen worden hiervoor getroffen en waar moet je allemaal op letten? Op al deze vragen krijg jij, als horecamedewerker bij Feestgemak, een antwoord!

Even voorstellen, wie zijn wij en wat doen we?

Wie denkt aan leuk, flexibel en afwisselend werk, denkt aan Feestgemak. Wij zijn hét horeca uitzendbureau van Deventer, Apeldoorn, en Arnhem. Werken bij Feestgemak betekent elke dag een nieuwe uitdaging. Je gaat aan de slag bij mooie hotels, leuke restaurants, cateraars, op grote evenementen en de tofste feesten. Door de korte lijntjes met het managementteam en de gezellige groep met collega’s waar je in terecht komt, heerst er bij ons een fijne en ongedwongen sfeer. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen met veel plezier aan het werk gaat. Daarom staat de deur van ons kantoor altijd voor je open, appen en bellen we erop los en organiseren we regelmatig een borrel of dik personeelsfeest. Kortom: werken bij Feestgemak is een feestje!

We horen je denken: met wie app en bel ik dan? Dat doe je met Nicole. Zij is de vestigingsmanager van Feestgemak in Apeldoorn en Deventer. Zij zorgt er onder andere voor dat jij de leukste collega’s hebt en op uitdagende plekken aan de slag gaat! Met al je vragen kan je bij haar terecht. Sam zit ook in het managementteam. Natuurlijk staat hij voor je klaar als Nicole er een keer niet is.

Ga jij de uitdaging aan? 

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Deventer? Bij ons kan je parttime, fulltime of alleen tijdens de vakanties aan de slag. Wij bieden de ideale bijbaan aan scholieren en studenten, je kan namelijk zelf bepalen wanneer je werkt en krijgt wekelijks je salaris uitbetaald. Wat wij van jou vragen? Dat je gastvrij, enthousiast en een echte teamplayer bent. Ook wanneer je nog geen horeca ervaring hebt ben je meer dan welkom. Alle nieuwe Feestgemakkers krijgen een betaalde horecatraining, waarin je alle skills leert die je nodig hebt en je gelijk je nieuwe collega’s ontmoet!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer! Schrijf je snel in door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Wil je toch eerst meer informatie? Klink dan op onderstaande button. We maken graag kennis met je!


 Check onze vacature!


Meld je nu meteen aan voor de leukste horeca bijbaan in Deventer!

Vertel ons wie je bent en Nicole neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!
Hoi! Mijn naam is
en ik ben jaar oud.
Ik woon in en ben te bereiken
via en