Wij zijn Feestgemak

Leuk je te ontmoeten! 

Wij zijn Feestgemak: hét horeca uitzendbureau van Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Geloof het of niet, van deze drie steden is de vestiging in Apeldoorn het grootst. Dat komt doordat het avontuur in deze stad is begonnen. In 2013 richtte Joppe hier het bedrijf op en al snel volgden de vestigingen in Deventer en Arnhem.

Wat wij precies doen? Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Veel te gekke werkplekken hebben structureel of op een drukke dag behoefte aan extra medewerkers. Laten wij die nou net hebben! Onze Feestgemakkers gaan dagelijks aan de slag bij de mooiste hotels, de leukste restaurants, op grote evenementen en de tofste feesten. Daarnaast nemen we graag de organisatie van particuliere partijen en zakelijke evenementen voor je uit handen.

Even voorstellen!

Ontmoet het management. Graag stellen wij onszelf even voor. Dan weet je met wie je aan het bellen, mailen of appen bent én wie je straks tijdens een kennismaking voor je hebt zitten!

Nicole Schuppers

Hoi! Ik ben Nicole, ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn dochter van 7 jaar in het prachtige Beekbergen. Ik heb altijd al een passie gehad voor de horeca. Daarom was de keuze voor mijn opleiding snel gemaakt en ging ik naar de Hogere Hotelschool. Kort na het afronden van mijn studie vertrok ik voor twee jaar naar Bonaire om daar aan de slag te gaan als restaurant manager in een resort. Eenmaal terug in Nederland heb ik bij verschillende horecabedrijven gewerkt. Hier maakte ik al snel kennis met Joppe en zijn bedrijf. Op 2 januari 2018 was het dan eindelijk zover: ik werd manager bij Feestgemak. Na een jaar afwezigheid (thanks but no thanks corona), ben ik weer terug op mijn vertrouwde plek. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. In al die jaren bij Feestgemak heb ik ontzettend veel meegemaakt: hard werken, drukte en chaos, maar vooral heel veel plezier, gezelligheid en leuke feestjes en borrels. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn vriendinnen, ik ga graag uiteten, naar het terras of een leuk festival.

Sam Oud

Hi! Ik ben Sam van 29. Tijdens mijn studententijd is mijn liefde voor de horeca ontstaan. Met veel plezier heb ik in de bediening en achter de bar gewerkt. Na mijn studie werkte ik als manager bij een sportclub, waardoor ik de horeca in mijn werkende leven achter me liet. Gelukkig bleek dat ik ook aan de andere kant van de bar prima op mijn plek zat, ;). Bij de sportclub heb ik vijf jaar met veel plezier gewerkt en heb ik het bedrijf enorm zien groeien. Na deze periode was het tijd voor een nieuwe uitdaging en werd ik ook nog eens trotse papa. Het perfecte moment voor mij om een managementrol aan te nemen bij Feestgemak. Als echte Arnhemmer stond ik direct te stuiteren toen de rol voor vestigingsmanager in Arnhem vrij kwam. In deze functie houd ik me bezig met de collega’s en klanten in de regio Arnhem. Mijn ambitie is om ook in deze stad (net als in Apeldoorn) het grootste horeca uitzendbureau te worden. Binnen Arnhem heb ik een heel goed (en soms heel gek!) team waarmee dit zeker gaat lukken. Mijn werk tovert een lach op mijn gezicht en ik ben blij dat ik terug ben in de horeca. Wil jij ook met een lach op je gezicht naar je werk? Stuur me even een berichtje, dan voeg ik je toe aan ons team van (te) gekke Arnhemmers!

Joppe Pranger

Hello! Mijn naam is Joppe, 30 jaar en ik ben de eigenaar van Feestgemak. In eerste instantie was Feestgemak voor mij een studieproject, maar dat project is dus licht uit de hand gelopen. Inmiddels mag ik al bijna 10 jaar eigenaar van dit bedrijf zijn. Binnen Feestgemak ben ik vooral ondernemer: ik bepaal de koers van het bedrijf en ben druk met de marketing. Daarnaast stuur ik het management waar nodig aan, gelukkig hoeft dat bijna nooit! Voor de dagelijkse gang van zaken kun je beter bij mijn collega's terecht. Zij zijn namelijk veel beter in plannen en organiseren dan ik. Soms is het best moeilijk om in je eigen bedrijf dingen los te laten. Ik word dan ook regelmatig van kantoor weggestuurd, omdat ik me te veel bemoei met dingen waar ik niks vanaf weet... #controlfreak! Als ondernemer vind ik de vrijheid die ik heb het allermooiste. Soms ben ik erg druk, andere momenten heb ik juist veel tijd over. Of ik nou veel of weinig werk: na werktijd ben ik altijd druk met sport. Op een voetbalveld, in de gym of op een skipiste voel ik me thuis. Als horecaliefhebber ga ik ook graag naar een goed restaurant of een gezellige kroeg. Ohja: tijdens onze legendarische personeelsfeesten leer je me pas echt goed kennen!Heb je een vraag of wil je eens kennismaken?

Bel ons gerust of stuur ons een berichtje. Vinden we leuk!
Contact
Nicole Schuppers
Manager
06 28 74 09 10
nicole@feestgemak.nl
Sam Oud
Vestigingsmanager Arnhem
06 39 28 99 69
sam@feestgemak.nl