Image Overlay

Onze diensten

Horeca & uitzenden

Feestgemak is hét horeca uitzendbureau van Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zwolle. Wat wij precies doen? Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Veel te gekke werkplekken hebben structureel of op een drukke dag behoefte aan extra medewerkers. Laten wij die nou net hebben! Onze enthousiaste, hardwerkende en professionele Feestgemakkers gaan dagelijks aan de slag in de horeca, catering en op events.

Behoefte aan flexibel horecapersoneel? Laten we kennismaken!

Ik wil graag meer informatie Ik wil graag meer informatie
Evenementen & organisatie

Feestgemak is specialist in het organiseren van particuliere en zakelijke evenementen. Voor, tijdens en na het event nemen wij alles uit handen. Hiervoor werken wij samen met de beste partners op het gebied van catering, drank en materialen. Tijdens de gehele organisatie heb je één vast contactpersoon binnen Feestgemak. Hierdoor hoef jij je alleen nog maar te focussen op je gasten.

Binnenkort een particulier of zakelijk evenement op de planning? Wij organiseren het graag!

Ik wil graag meer informatie Ik wil graag meer informatie

Flexibel, gastvrij en getraind horecapersoneel

Het vinden en behouden van goed horecapersoneel is een constante uitdaging. Bij Feestgemak helpen we je hier graag mee! Ons team bestaat uit zo’n 220 enthousiaste, gastvrije en professionele Feestgemakkers. Hoe wij hier zorg voor dragen? Doordat wij een super leuke bijbaan bieden aan ons personeel is er aan enthousiasme op de werkvloer geen gebrek. Daarnaast zorgen wij voor goede opleiding en begeleiding van ons personeel. Iedere nieuwe Feestgemakker volgt een training, waar de basisvaardigheden van de horeca in aan bod komen. Op die manier verschijnt iedereen met een glimlach én skills bij jou op de werkvloer.

Persoonlijk en betrouwbaar

Persoonlijk contact staat voorop bij ons. Wij vinden het niet alleen heel leuk, maar ook belangrijk om jou en je bedrijf te leren kennen. Op die manier kunnen wij namelijk de beste match maken tussen jouw bedrijf en onze medewerkers. Ons management werkt regelmatig mee tijdens een partij op de werkvloer. Natuurlijk doen we dit om de Feestgemakkers en opdrachtgevers beter te leren kennen. Maar stiekem ook omdat horecawerk nog steeds het allermooiste vak is! De lijnen binnen Feestgemak zijn dus heel erg kort. Heb je opmerkingen, last-minute aanvragen of wil je even bijpraten? Geen probleem, we staan altijd voor je klaar!  

Wij zijn trots dat we mogen werken bij:

Heb je een vraag of wil je eens kennismaken?

Bel ons gerust of stuur ons een berichtje. Vinden we leuk!
Contact
Nicole Schuppers
Vestigingsmanager Apeldoorn en Deventer
Sam Oud
Vestigingsmanager Arnhem
Fijke Timmer
Vestigingsmanager Zwolle