Utrecht? Ja, Utrecht! Onlangs hebben wij laten weten dat we een nieuwe klant in Utrecht hebben. En niet zomaar één. Nu horen we jullie al denken, Feestgemak heeft toch helemaal geen vestiging in Utrecht? Dat klopt! Dus we zijn jullie wat uitleg verschuldigd, vandaar deze blog.
Lees meerWe kunnen alle theorie over het lopen met een dienblad, bier tappen en met drie borden lopen wel op papier zetten, maar uiteindelijk is het een kwestie van doen. Gelukkig hoef jij niet na alleen het lezen van deze blogs al aan het werk te gaan, je mag van tevoren nog even oefenen! Waar en wanneer dan? Tijdens onze horecabasistraining! In deze blog lees je alles over onze training.
Lees meerTerug van weg geweest: onze blogserie over alle skills die jij nodig hebt om in de horeca te werken! En ja, de laatste blog in de serie is al een tijdje oud, we know… maargoed, wat in het biervat zit verzuurt niet. En dus gaan we je nu dan echt de meest essentiële horeca skill aanleren. Het lopen met dienbladen is namelijk de taak waar je het eerst mee te maken krijgt in de horeca.
Lees meerTerwijl we overladen worden met kerstkransjes, oliebollen, champagne, cadeaus en diners met vrienden en familie, blikken we terug op een fantastisch jaar. De goede voornemens worden, voor hoelang ze het dan ook volhouden, bedacht en nieuwe plannen worden gesmeed. Wat was er dan zo fantastisch aan dit jaar? We nemen jullie graag mee in onze hoogtepunten van 2023!
Lees meerYES, Feestgemak gaat hartstikke lekker. Zo lekker zelfs, dat Joppe en Nicole besloten om een nieuwe vestiging te openen. Maar in welke stad dan? En wie gaat dat allemaal doen? In deze blog lees je de antwoorden op deze vragen!
Lees meerRegelmatig wordt Feestgemak namelijk ingehuurd als evenementenbureau in plaats van uitzendbureau. Om jou als volger van ons bedrijf ook daar een inkijkje te geven schreven we deze blog. Wat is onze rol dan precies, hoe gaat het in zijn werk en waarvoor kun je dan bij Feestgemak terecht? Om antwoord te geven op deze vragen nemen we je mee in de case van BAP Medical.
Lees meerVrijdag 15 april van 16.00 tot 19.00 uur is het zover: DE BIJBAAN BORREL bij Café Jeroen. Kom je inschrijven bij het leukste horeca uitzendbureau en ontvang ook nog eens een inschrijfbonus van €50. Wil je aan de slag met je vrienden? Neem ze dan vooral mee! Ohh en de drankjes.. die betalen wij natuurlijk!
Lees meerDaar zijn we weer! Een nieuwe blog in onze serie over het werken in de horeca. In onze eerste blog van deze serie hebben we je verteld waarom het werken in de horeca zo leuk is. Natuurlijk geschreven door echte horecatijgers, maar daardoor niet minder waar! 😏 De tweede blog ging over het solliciteren, blijkbaar heb je dat fantastisch gedaan want inmiddels ben je op zoek naar tips voor het werk zelf. Tussendoor leerde we je ook nog even bier tappen en nu zijn we toe aan de volgende, niet te missen, horeca skill: het lopen met drie borden.
Lees meerYeaaah, weer een nieuwe blog in onze blogserie over het werken in de horeca. In eerdere blogs vertelde we je al waarom horecawerk zo leuk is en hoe je het beste om kunt gaan met een sollicitatie. En met die eerste twee stappen kan nu eindelijk het echte werk beginnen: je eerste horeca bijbaan. Goed, je bent binnen bij die toffe werkgever, maar dan is het ook wel lekker dat je alvast wat skills in huis hebt om je baan uit te voeren. In de komende blogs geven we je alle tips en trucs om die nieuwe horecatijger te worden.
Lees meerZo. Je hebt eindelijk besloten om toch maar voor dat horecabaantje te gaan. Goede keuze! En al helemaal wanneer je kiest voor Feestgemak. Zoals we eerder al schreven, nemen we je in deze blogserie mee door allerlei fases van het werken in de horeca. In de vorige blog bespraken we al waarom het werken in de horeca zo leuk is. In deze blog helpen we je met het scoren van die leuke bijbaan.
Lees meerEen nieuwe blog, vers van de pers! Deze blogserie (ja, inderdaad dit verhaal gaat dus vaker terug keren) is waarschijnlijk de leukste die wij zullen gaan schrijven. Hij draait namelijk volledig om het allerleukste binnen ons bedrijf: onze collega’s. Feestgemak heeft natuurlijk alleen bestaansrecht vanwege die 100 ontzettend leuke collega’s die voor ons werken. Regelmatig zullen we een van deze collega’s aan jullie voorstellen in de rubriek: Feestgemakker in de spotlight!
Lees meerEen week geleden schreven we hoe leuk het werken in de horeca is, om vervolgens een paar dagen later al onze reguliere horecaklussen uit onze planning te moeten gooien. Top, bedankt Mark en Hugo. Maar als het goed is heb je ook kunnen lezen dat, wanneer je in de horeca werkt, je leert denken in oplossingen en creatief moet zijn. Dus die talenten zullen we nu ook weer tevoorschijn toveren.
Lees meerHey jij daar! Leuk dat je deze blog leest, waarin we je uitleggen waarom het werken in de horeca (ook in deze tijd, thanks but no thanks corona) superleuk is. Niet alleen in het algemeen natuurlijk, maar vooral bij Feestgemak, zo zijn we dan ook wel weer. We horen je denken: corona is pas twee jaar in ons leven, zijn jullie niet een beetje late to the party? Misschien, maar zoals je weet: beter laat dan nooit. Dus lees snel verder voor onze redenen waarom je zeker in de horeca aan de slag moet gaan!
Lees meerBAMMM! Daar zijn we dan: Feestgemak 2.0! Het heeft even mogen duren (8,5 jaar om precies te zijn), maar nu is het dan eindelijk zo ver. Feestgemak gaat verder in een nieuwe stijl. Het logo, de website, de huisstijl, de kleuren en de social media… alles is volledig aangepakt. En daar zijn we best een beetje trots op.
Lees meer