Blog & nieuws

We hebben een nieuwe vestiging geopend in Zwolle!

YES, Feestgemak gaat hartstikke lekker. Zo lekker zelfs, dat Joppe en Nicole besloten om een nieuwe vestiging te openen. Maar in welke stad dan? En wie gaat dat allemaal doen? In deze blog lees je de antwoorden op deze vragen!

Lees meer

Feestgemak inzetten als evenementenbureau?!

Regelmatig wordt Feestgemak namelijk ingehuurd als evenementenbureau in plaats van uitzendbureau. Om jou als volger van ons bedrijf ook daar een inkijkje te geven schreven we deze blog. Wat is onze rol dan precies, hoe gaat het in zijn werk en waarvoor kun je dan bij Feestgemak terecht? Om antwoord te geven op deze vragen nemen we je mee in de case van BAP Medical.

Lees meer

Solliciteren en bier drinken tegelijk?!

Vrijdag 15 april van 16.00 tot 19.00 uur is het zover: DE BIJBAAN BORREL bij Café Jeroen. Kom je inschrijven bij het leukste horeca uitzendbureau en ontvang ook nog eens een inschrijfbonus van €50. Wil je aan de slag met je vrienden? Neem ze dan vooral mee! Ohh en de drankjes.. die betalen wij natuurlijk!

Lees meer

Horeca skill: lopen met 3 borden!

Daar zijn we weer! Een nieuwe blog in onze serie over het werken in de horeca. In onze eerste blog van deze serie hebben we je verteld waarom het werken in de horeca zo leuk is. Natuurlijk geschreven door echte horecatijgers, maar daardoor niet minder waar! 😏 De tweede blog ging over het solliciteren, blijkbaar heb je dat fantastisch gedaan want inmiddels ben je op zoek naar tips voor het werk zelf. Tussendoor leerde we je ook nog even bier tappen en nu zijn we toe aan de volgende, niet te missen, horeca skill: het lopen met drie borden.

Lees meer

Hoe tap je het perfecte biertje?!

Yeaaah, weer een nieuwe blog in onze blogserie over het werken in de horeca. In eerdere blogs vertelde we je al waarom horecawerk zo leuk is en hoe je het beste om kunt gaan met een sollicitatie. En met die eerste twee stappen kan nu eindelijk het echte werk beginnen: je eerste horeca bijbaan. Goed, je bent binnen bij die toffe werkgever, maar dan is het ook wel lekker dat je alvast wat skills in huis hebt om je baan uit te voeren. In de komende blogs geven we je alle tips en trucs om die nieuwe horecatijger te worden.

Lees meer

Sollicitatiegesprek: do's & don’ts

Zo. Je hebt eindelijk besloten om toch maar voor dat horecabaantje te gaan. Goede keuze! En al helemaal wanneer je kiest voor Feestgemak. Zoals we eerder al schreven, nemen we je in deze blogserie mee door allerlei fases van het werken in de horeca. In de vorige blog bespraken we al waarom het werken in de horeca zo leuk is. In deze blog helpen we je met het scoren van die leuke bijbaan.

Lees meer

Feestgemakker in de spotlight: Daan Sturre!

Een nieuwe blog, vers van de pers! Deze blogserie (ja, inderdaad dit verhaal gaat dus vaker terug keren) is waarschijnlijk de leukste die wij zullen gaan schrijven. Hij draait namelijk volledig om het allerleukste binnen ons bedrijf: onze collega’s. Feestgemak heeft natuurlijk alleen bestaansrecht vanwege die 100 ontzettend leuke collega’s die voor ons werken. Regelmatig zullen we een van deze collega’s aan jullie voorstellen in de rubriek: Feestgemakker in de spotlight!

Lees meer

Tijdelijk extra personeel nodig? Onze Feestgemakkers staan voor je klaar!

Een week geleden schreven we hoe leuk het werken in de horeca is, om vervolgens een paar dagen later al onze reguliere horecaklussen uit onze planning te moeten gooien. Top, bedankt Mark en Hugo. Maar als het goed is heb je ook kunnen lezen dat, wanneer je in de horeca werkt, je leert denken in oplossingen en creatief moet zijn. Dus die talenten zullen we nu ook weer tevoorschijn toveren.

Lees meer

Waarom werken in de horeca (ook in deze tijd) zo leuk is!

Hey jij daar! Leuk dat je deze blog leest, waarin we je uitleggen waarom het werken in de horeca (ook in deze tijd, thanks but no thanks corona) superleuk is. Niet alleen in het algemeen natuurlijk, maar vooral bij Feestgemak, zo zijn we dan ook wel weer. We horen je denken: corona is pas twee jaar in ons leven, zijn jullie niet een beetje late to the party? Misschien, maar zoals je weet: beter laat dan nooit. Dus lees snel verder voor onze redenen waarom je zeker in de horeca aan de slag moet gaan!

Lees meer

Feestgemak 2.0!

BAMMM! Daar zijn we dan: Feestgemak 2.0! Het heeft even mogen duren (8,5 jaar om precies te zijn), maar nu is het dan eindelijk zo ver. Feestgemak gaat verder in een nieuwe stijl. Het logo, de website, de huisstijl, de kleuren en de social media… alles is volledig aangepakt. En daar zijn we best een beetje trots op.

Lees meer

Meld je nu meteen aan de voor leukste horeca bijbaan!

Vertel ons wie je bent en Nicole, Sam of Fijke neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!
Hoi! Mijn naam is
en ik ben geboren op
Ik woon in en ben te bereiken
via en