Feestgemak 2.0!

BAMMM! Daar zijn we dan: Feestgemak 2.0! Het heeft even mogen duren (8,5 jaar om precies te zijn), maar nu is het dan eindelijk zo ver. Feestgemak gaat verder in een nieuwe stijl. Het logo, de website, de huisstijl, de kleuren en de social media… alles is volledig aangepakt. En daar zijn we best een beetje trots op.

Hoe is dit dan tot stand is gekomen? Daar gaat wel een klein proces aan vooraf. Allereerst komt dat omdat ik (Joppe) een tikkie (lees: mega) eigenwijs ben. Het concept en de stijl van Feestgemak is ooit letterlijk aan de keukentafel bedacht en die nostalgie hield ik heel graag in stand. De kleuren waren opvallend en het logo elegant. Althans zo keek ik er naar. Mijn collega’s op kantoor (Nicole en Fijke) zagen opvallend en elegant eerder als overdreven en ouderwets… Ondernemen is loslaten en dus begonnen wij ongeveer een half jaar geleden met een volledig open mind aan de nieuwe stijl van Feestgemak.  

Er volgde een ontzettend leuke periode waarin creativiteit de hoogste prioriteit had. We gingen een samenwerking aan met Diezit, een marketingbureau uit Deventer. Vele gezamenlijke brainstormsessies verder is dit het eindresultaat. Grappig om te zien dat onze oude kleuren toch nog een beetje terug keren, maar dan in een modern, nieuw (en inderdaad veel beter) jasje. De nieuwe site is functioneel, jong en volledig gericht op onze doelgroep: scholieren en studenten.

Niet alleen met Diezit zijn we erg druk geweest. Samen met Leroy Filon van Wijzijnwolf en Melvin Winkeler organiseerden we een uitgebreide foto- en videoshoot. Op deze dag stonden veertien Feestgemakkers voor de camera. Thema van de dag: alles kan en alles mag. Dat lieten de Feestgemakkers zich natuurlijk geen twee keer zeggen. En dus zetten we het restaurant en terras van Het Stadscafé (sorry!) volledig op zijn kop. Ook dit resultaat mag er wezen: op onze site vind je de stoere foto’s van Melvin. In de header op verschillende pagina’s tref je de video die Leroy heeft gemaakt. Tip: knal je geluid op standje maximaal als je deze gaat kijken!

Iets nieuws op onze site is deze blogpagina. Ik had de eer om het eerste stukje te schrijven, maar er zullen hier veel meer mensen aan het woord komen. Blijf ons en deze blog dan ook volgen voor nieuwtjes, horecatips en andere zin en onzin vanuit Feestgemak!

Uiteraard willen wij onze partners bedanken voor het realiseren van al dit moois. Zonder de creatieve insteek van Diezit, Wijzijnwolf en Melvin hadden we dit nooit neer kunnen zetten, thanks! Bedankt aan Stefan Kanne van Het Stadscafé voor het gebruiken van de locatie voor de shoot. We hebben ontzettend genoten van de Feestgemakkers die topmodellen bleken te zijn, bedankt allemaal!

En last but not least: Nicole en Fijke! Bedankt dat jullie mij maanden hebben gepest omdat ik te trots was om de oude stijl aan te passen. Ik ben blij dat jullie me hebben weten over te halen om iets nieuws neer te zetten. Zonder jullie harde werken, creativiteit en de nodige discussies was dit alles nooit zo tof geworden. Thanks!

Cheers, Joppe


Meld je nu meteen aan voor de leukste horeca bijbaan! 🎉

Vertel ons wie je bent en Nicole, Sam of Fijke neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!

en ik ben geboren op
Ik woon in en ben te bereiken
via en