Image Overlay

Horeca bijbaan in Arnhem

Werken in het bruisende Arnhem? Ga aan de slag als horecamedewerker bij Feestgemak!

Wij vertellen je graag hoe werken bij Feestgemak er in jouw prachtige stad Arnhem uitziet! Deze bruisende stad aan de Rijn zal voor veel mensen bekend zijn door de geel-zwarte voetbalclub Vitesse. Het stadion van de club, het Gelredome, wordt ook gebruikt voor grote concerten en feesten. Is voetbal niet jouw sport? Wellicht is een van jouw favoriete disciplines wel te vinden op topsportpark Papendal. Maar sport is zeker niet het enige dat Arnhem te bieden heeft. Voor natuurliefhebbers is Arnhem de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Hoge Veluwe, Burgers Zoo of en wandeling langs de uiterwaarden van de Rijn. Daarnaast kent Arnhem kent een rijke geschiedenis en kunnen liefhebbers een bezoek brengen aan het Nederlands Openluchtmuseum of de verhalen uit de WO II ontdekken rondom de brug. Houd je van winkelen en kijk je graag je ogen uit op het terras? Plof na een dagje shoppen in de Rijnstraat of de 7straatjes neer op een van de terrassen van Jansplaats.

Houd jij ook niet van stilzitten? 

Of je nou geboren en getogen bent in Arnhem of er net bent komen wonen vanwege je studie, er is genoeg te beleven in Arnhem. Helaas zijn al deze activiteiten niet gratis en moet het geld ergens vandaan komen. Gelukkig bieden wij de perfecte studentenbijbaan in Arnhem! Kan jij net als wij ook niet stilzitten? Houd jij van samenwerken, gezelligheid en een drankje op zijn tijd? Tover jij een glimlach op de gezichten van al je vrienden? Dan ben jij de gangmaker die goed tot zijn recht komt in de horeca, al deze kwaliteiten kan jij namelijk kwijt in je werk als Feestgemakker!

Feestgemak: wie en wat zijn wij?  

Feestgemak is hét horeca uitzendbureau van Arnhem, Apeldoorn, Deventer en Zwolle. Als horecamedewerker bij Feestgemak is elke (werk)dag een feestje! Je komt te werken bij mooie hotels, leuke restaurants, cateraars, op grote evenementen en de tofste feesten. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, krijg je niet alleen een super leuke bijbaan, maar ook een hoop hele gezellige collega’s! Ons hechte team bestaat uit ongeveer 100 Feestgemakkers. Door de korte lijntjes met het managementteam heerst er een gezellige en ongedwongen sfeer. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier aan het werk gaat. Daardoor staat de deur van ons kantoor altijd open, hebben we veel contact en houden we regelmatig een borrel of een flink feest!

Sam, Nicole en Fijke ontvangen je met open armen op kantoor! Je zal Sam het meest spreken, hij is namelijk vestigingsmanager in Arnhem. Hij zal ervoor zorgen dat je met veel plezier naar je werk gaat en geeft antwoord op al je vragen. Gelukkig heeft Sam ook nog wel eens een dagje vrij en mag hij zelfs wel eens op vakantie. Op die momenten heb je contact met Nicole of Fijke

Kom jij bij ons werken?

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Arnhem? Wij bieden je het meest leuke, flexibele en afwisselende werk in de stad! Dé perfecte bijbaan voor scholieren en studenten, je kan namelijk zelf bepalen wanneer je werkt en krijgt wekelijks je salaris uitbetaald. Ervaring is bij ons niet nodig, je krijgt een toffe betaalde training om goed te beginnen aan je nieuwe job.

Ben jij gastvrij, enthousiast en een echte teamplayer? Laten we dan snel kennis maken! Schrijf je snel in door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Wil je toch eerst meer informatie? Klink dan op onderstaande button. Tot snel!


 Check onze vacature!


Meld je nu meteen aan voor de leukste horeca bijbaan in Arnhem!

Vertel ons wie je bent en Sam neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!
Hoi! Mijn naam is
en ik ben geboren op
Ik woon in en ben te bereiken
via en