Image Overlay

Horeca bijbaan in Zwolle

Werken bij de leukste horeca hotspots van Zwolle!

Waarom zou je kiezen voor één vaste werkplek als je ook op afwisselende plekken kunt werken? Precies, dat vinden wij ook! Daarom werken wij bij de leukste horecabedrijven in Zwolle. En dat zijn er nog al wat. Zwolle heeft namelijk ontzettend veel te bieden. Iedere shopfanaat, levensgenieter, natuurliefhebber en creatieveling kan in deze Hanzestad terecht. De shopfanaat kijkt zijn of haar ogen uit in de Diezerstraat, de Sassenstraat of de Grote Markt. Als echte levensgenieter kan je in de middag heerlijk op één van de vele terrassen neerploffen voor een heerlijke lunch of ’s avonds kiezen voor een culinaire avond uit. Bezoek je liever een voorstelling of museum? Dan kan je bij de Zwolse Theaters of Museum de Fundatie naar binnen wandelen. Over wandelen gesproken, sla zeker een wandeling door Park De Wenzenlanden niet over. Kortom: iedereen wordt blij in Zwolle.

Zoveel horeca, maar voor welk terras kies je nou?

Er is niet alleen veel te doen in Zwolle, er is ook ontzettend veel horeca. En voor welk terras kies je nou? Je kan natuurlijk elke keer ergens anders gaan zitten, maar elke keer ergens anders werken is natuurlijk niet mogelijk. Of toch wel? Wel als je bij Feestgemak werkt! Hoe leuk is het om tijdens je studententijd zoveel mogelijk mensen te leren kennen, ervaring op te doen, Zwolle en al haar leuke horeca goed te leren kennen? Niet alleen in het centrum, maar ook daarbuiten? Dan weet je zeker dat je écht kan zeggen dat je Zwolle goed kent.

Feestgemak: dit doen wij

Wij zijn Feestgemak, hét horeca uitzendbureau van Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zwolle! Wij werken op verschillende plekken in de horeca. Van knusse restaurants tot grote hotels en van trouwlocaties tot cateraars. Overal en nergens dus, voor ieder wat wils. Je bepaalt zelf waar en wanneer je wilt werken, ideaal dus om deze bijbaan in de horeca te combineren met je studie. Ons gezellige team bestaat uit ongeveer 240 Feestgemakkers en op kantoor werken Nicole, Sam en Fijke. Ga je in Zwolle aan de bak? Dan zal je veel contact hebben met Fijke, zij is namelijk manager van deze vestiging. Als zij zelf een keer lekker op het terras zit, nemen Nicole en Sam haar werkzaamheden even over.

Aan de slag in Zwolle?

Zin om lekker bij te verdienen en (letterlijk) een kijkje in de keuken te nemen bij veel horecabedrijven in Zwolle? Meld je dan snel aan! Heb je nog geen ervaring in het werken in de horeca? Geen probleem, wij geven je en betaalde horecatraining waar je alle skills leert. Daarnaast leer je ook gelijk je nieuwe collega’s kennen. Bij Feestgemak werk je met je vrienden. Je kan je eigen vrienden natuurlijk ook altijd laten solliciteren, maar daarnaast sluit je op de werkvloer ook snel vriendschappen! En nóg een groot pluspunt, je krijgt wekelijks je salaris op je rekening gestort! Wil je toch nog wat meer informatie? Check dan de vacature of neem contact op met Fijke, zij vertelt je graag meer!

 Check onze vacature!


Meld je nu meteen aan voor de leukste horeca bijbaan in Zwolle!

Vertel ons wie je bent en Fijke neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!
Hoi! Mijn naam is
en ik ben geboren op
Ik woon in en ben te bereiken
via en