Image Overlay

Horeca bijbaan in Apeldoorn

Wil jij de leukste horeca bijbaan in het mooie Apeldoorn?

Hoe het is om een horeca bijbaan te hebben in het mooie Apeldoorn? Dat vertellen wij je graag! We kunnen wel stellen dat Apeldoorn de perfecte combinatie is van stad en natuur. In de sfeervolle binnenstad is genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende leuke winkels, is er meer dan genoeg horeca en worden er veel evenementen georganiseerd. Restaurants, lunchrooms, koffietentjes, cafés en kroegen, je vindt het allemaal in de stad. Heb je genoeg van de drukte in de stad? Dan ben je in no-time bij Paleis Het Loo en in Park Berg en Bos. Hier kunnen de echte actievelingen onder ons terecht kunnen bij Klimbos Veluwe. Ben jij iemand die liever naar sport kijkt dan het zelf uitoefent? Dan zal jij je ogen uitkijken bij Omnisport Apeldoorn, waar regelmatig indoor atletiek- en baanwielrenwedstrijden worden gehouden. Al met al kunnen we zeggen dat er in onze kleine, maar fijne stad genoeg te beleven is!

Hou jij van veel tijd doorbrengen in de kroeg?

Over alle horeca in Apeldoorn gesproken… Hou jij van veel tijd doorbrengen in de kroeg? Zit je graag de hele middag met vrienden op het terras? Vind je het leuk om nieuwe restaurants te ontdekken en laat jij je graag in de watten leggen in een mooi hotel? Dan is het duidelijk dat je je graag bezighoudt met de horeca. Logisch dat je ook benieuwd raakt naar het andere deel van de horeca. Wat speelt zich af aan de andere kant van de bar en welke voorbereidingen worden er getroffen voor een feest? Hoe kan je de gasten van een chique diner een fantastische avond bezorgen en hoe het is om een bruiloft van begin tot eind mee te maken? Als horecamedewerker bij Feestgemak krijg je het antwoord op als deze vragen!

Wat is Feestgemak precies?

Feestgemak is het allerleukste horeca uitzendbureau van Nederland. Als horecamedewerker bij Feestgemak weet je één ding zeker; geen dag is hetzelfde. Je komt te werken bij de mooiste hotels, leukste restaurants, op grote evenementen en de tofste feesten. Ons gezellige team bestaat uit ongeveer 240 scholieren en studenten. Door de korte lijntjes tussen de collega’s en het managementteam heerst er een gezellige en ongedwongen sfeer. Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in zijn werk en organiseren daarom regelmatig een borrel of knallend personeelsfeest. Daarnaast staat de deur van ons kantoor altijd open voor een goed gesprek.

Het managementteam van Feestgemak bestaat uit Nicole, Sam en Fijke. Nicole is verantwoordelijk voor de Feestgemakkers in Apeldoorn en Deventer. Zij zorgt ervoor dat je elke dag met plezier aan het werk gaat. Met al je vragen kan je bij haar terecht. Nicole vind het ook erg leuk om gewoon even met je te kletsen! Als Nicole er even niet is trek je aan de bel bij Sam of Fijke. 

Werken in de horeca?

Ben je op zoek naar de ideale horecabijbaan in Apeldoorn? Bij Feestgemak ben je aan het juiste adres! Of je nu student bent en op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk, of juist fulltime wilt knallen... Bij ons kun je direct aan de slag. Als horecamedewerker bij Feestgemak ben je gastvrij, enthousiast en een teamplayer. We bieden leuk, uitdagend en afwisselend werk, waarbij je zelf je werktijden bepaalt en wekelijks je salaris krijgt. Geen ervaring? Geen probleem! Elke maand geven we een betaalde horecatraining voor nieuwe medewerkers, waar je de benodigde skills leert en je nieuwe collega's ontmoet.

Wil je de leukste en meest flexibele horecabijbaan in Apeldoorn? Schrijf je snel in via het formulier onderaan deze pagina. Eerst meer informatie? Klik op de onderstaande button. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!


 Check onze vacature!


Meld je nu meteen aan voor de leukste horeca bijbaan in Apeldoorn!

Vertel ons wie je bent en Nicole neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!
Hoi! Mijn naam is
en ik ben geboren op
Ik woon in en ben te bereiken
via en