Yeaaah, weer een nieuwe blog in onze blogserie over het werken in de horeca. In eerdere blogs vertelde we je al waarom horecawerk zo leuk is en hoe je het beste om kunt gaan met een sollicitatie. En met die eerste twee stappen kan nu eindelijk het echte werk beginnen: je eerste horeca bijbaan. Goed, je bent binnen bij die toffe werkgever, maar dan is het ook wel lekker dat je alvast wat skills in huis hebt om je baan uit te voeren. In de komende blogs geven we je alle tips en trucs om die nieuwe horecatijger te worden.
De leukste horeca vaardigheid om aan te leren is natuurlijk bier tappen! Niet alleen op je werk heel erg noodzakelijk maar hiermee steel jij als student ook nog eens de show op het volgende feestje waar je zelf aanwezig bent. Want zeg nou eerlijk: er is toch eigenlijk niks lekkerder dan een perfect getapte, ijskoude, goudgele kletser? Dat tappen lijkt misschien heel makkelijk: kraantje open, glas eronder en vol laten kletteren. Maar vaak eindig je dan met een glas waar zo veel schuim in zit dat het meer op een milkshake lijkt dan op een pilsje. Volg je de onderstaande stappen dan krijg je wel dat heerlijke biertje met twee vingers schuim 😉. Dus… here we go:
Zoooo, ready voor je eerste bardienst en volgende feestje! 😏 Wil je nou meer toffe horeca skills leren? Houd dan deze blog de komende tijd goed in de gaten, er volgt nog veel meer. Of nog beter: meld je via het onderstaande formulier aan voor een job bij Feestgemak en volg een betaalde horeca training. Dan kun je eindeloos oefenen met bier tappen! Niet geïnteresseerd in een bijbaan bij ons maar lijkt het je wel leuk of handig om een keer een training te volgen? Bel ons dan even, je bent meer dan welkom om een keer mee te doen!
Tot snel!