Feestgemakker in de spotlight: Daan Sturre!

Een nieuwe blog, vers van de pers! Deze blogserie (ja, inderdaad dit verhaal gaat dus vaker terug keren) is waarschijnlijk de leukste die wij zullen gaan schrijven. Hij draait namelijk volledig om het allerleukste binnen ons bedrijf: onze collega’s. Feestgemak heeft natuurlijk alleen bestaansrecht vanwege die 100 ontzettend leuke collega’s die voor ons werken. Regelmatig zullen we een van deze collega’s aan jullie voorstellen in de rubriek: Feestgemakker in de spotlight!

Daan Sturre
En we trappen de serie direct af met een echte topper! Daan is 18 jaar, social media expert, champagneliefhebber, charmeur, maar bovenal een ontzettend loyale Feestgemakker. In december 2018 startte de Feestgemak-carrière van Daan. Inderdaad: hij was toen pas 15 jaar oud. Inmiddels is hij maar liefst 250 klussen bij Feestgemak verder en de aanjager van onze social media. Genoeg aanknopingspunten om hem dus even goed aan de tand te voelen.

First things first: 18 jaar en liefhebber van champagne? Hoe zit dat precies? 😅

“Haha, natuurlijk drink ik niet alleen maar champagne… op een feestje met vrienden hou ik ook van een biertje of een wijntje. Maar champagne heeft me eigenlijk altijd aangetrokken. Op social media zie je veel grote artiesten voorbijkomen die champagne drinken (en leegspuiten) op exclusieve feesten en bij optredens. Dat showelement en glamour eromheen sprak mij wel aan. Toen ik het voor het eerst dronk bleek het ook nog eens heel erg lekker, haha!”

“Ik heb nu dan ook een kleine business in champagne. Ik koop exclusieve champagne van grote merken in en verkoop die weer via social media. Maar het is vooral hobbymatig, omdat ik zelf champagne erg lekker vind en op deze manier aan bijzondere flessen kom. Ik zie mezelf geen Gall en Gall runnen 😉. Ook ben ik sinds kort bezig met sabreren van champagne flessen, ook weer een mooi stukje show natuurlijk. Tot nu toe is er nog geen Moët et Chandon gesneuveld gelukkig!”

Je was er al op jonge leeftijd bij! Wat zorgt ervoor dat je al zo lang bij Feestgemak werkt? 

“Allereest natuurlijk een fantastisch management (MT: nee dit hebben we hem niet ingefluisterd, dit zijn echt zijn eigen woorden 🥰)! Haha het team is natuurlijk het allerbelangrijkst, zowel het contact met het MT als met de andere Feestgemakkers is heel goed. Door de leuke collega’s van Feestgemak en onze opdrachtgevers heb ik het altijd enorm naar mijn zin op mijn werk, er hangt een hele fijne sfeer. Verder is het werk mega afwisselend. Afgelopen zomer werkte ik in één week tijd bij zes verschillende opdrachtgevers. De diversiteit maakt dit echt een superleuke bijbaan.”

“Het liefst werk ik op bruiloften. Ik vind het erg bijzonder dat het voor de opdrachtgever (het bruidspaar) die dag de mooiste dag van hun leven is. Daar mag ik dan op een, voor mij, doodnormale werkdag een bijdrage aanleveren. Ik vind het echt een uitdaging om het bruidspaar ook echt die unieke ervaring mee te geven. Dan ben ik echt op mijn best. Over bruiloften gesproken… dit doen we bij de Woeste Hoeve heel veel. Dit is denk ik mijn favoriete opdrachtgever, komt trouwens ook weer door de leuke collega’s daar! Ohja, en de eigenaar Paul is echt heel chill!”

Naast het horecawerk bij Feestgemak ben je ook actief op onze social media. Kun je hier iets over vertellen? 

“Zeker! Nadat Feestgemak afgelopen zomer haar huisstijl veranderde kwam Joppe met een oproep in de groepsapp. Ze wilden ook de social media anders aanpakken en de Feestgemakkers konden daarin het voortouw nemen. Ik heb me direct aangemeld. Ik ben veel met social media bezig en vind het fascinerend hoe social media mensen kan beïnvloeden. Ik wil dat voor Feestgemak (uiteraard op een positieve manier) ook gaan doen. We willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het bedrijf, als gevolg daarvan hopen we natuurlijk meer collega’s binnen te halen.”

“Ik help het management op de achtergrond met creatieve ideeën voor posts en campagnes. Daarnaast film en edit ik bepaalde content. Ook heb ik het nieuwe TikTok account van Feestgemak opgezet. Dit beheer ik helemaal zelfstandig. Voor mij is dit ook echt een mooi leerproces. De ervaring die ik op doe bij Feestgemak kan ik ook weer gebruiken in mijn HBO-studie Creative Business. Vanuit TikTok proberen we de jonge doelgroep van Feestgemak nog beter te bereiken, de content is dan ook totaal anders dan op Insta, Facebook en LinkedIn. Trust me… het is de moeite waard om ons te gaan volgen! 😏”

Wat is jouw all time favoriete Feestgemak herinnering?

Ik denk dat het hoogtepunt vorig jaar tijdens de horeca sluiting was. Feestgemak ging toen samenwerken met de GGD en ik was eigenlijk nog te jong om daar te mogen werken. Fijke zei toen tegen mij: Daan, ik heb heel veel vertrouwen in jou, jij kan dat werk! Ik ga er gewoon voor zorgen dat ook jij daar aan de slag mag. Uiteindelijk is dat gelukt en heb ik een hele lange tijd met veel plezier bij de GGD gewerkt. Het vertrouwen wat ik toen van Fijke kreeg als jonkie vond ik ontzettend fijn.”

“Ook het sollicitatiegesprek met Nicole zal ik nooit vergeten. Ik was 15 jaar en heel erg zenuwachtig. Maar al heel snel bleek dat dit totaal niet nodig was. Het gesprek was heel informeel en Nicole was direct heel relaxed. Die lage drempel ervaar ik nu nog steeds.”

Last but not least: veel van onze vrouwelijke volgers (en collega’s) zijn benieuwd naar je huidige relatiestatus? Maken ze nog kans? 😏

“Hahahaha, ik heb het idee dat deze vraag vaker aan bod is gekomen als ik op kantoor langskom. Maar nee, ik ben bang van niet. Ik ben al een behoorlijke tijd aan het daten met een hele leuke meid en dat gaat harstikke goed!”

Samen werken met Daan?
Zooo.. de kop is eraf, onze eerste medewerker staat in de spotlight. Uiteraard volgen er meer!

Wil jij net als onze TikTok-koning werken op bruiloften en vrienden voor het leven maken? Sluit je dan aan bij Feestgemak door je in te schrijven via het onderstaande formulier. Vervolgens maakt Daan je wegwijs tijdens je eerste klussen en zorgt hij voor een fijne champagne na je eerste werkdag! 😉


Meld je nu meteen aan voor de leukste horeca bijbaan! 🎉

Vertel ons wie je bent en Nicole, Sam of Fijke neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!

en ik ben geboren op
Ik woon in en ben te bereiken
via en