Terug van weg geweest: onze blogserie over alle skills die jij nodig hebt om in de horeca te werken! En ja, de laatste blog in de serie is al een tijdje oud, we know… maargoed, wat in het biervat zit verzuurt niet. En dus gaan we je nu dan echt de meest essentiële horeca skill aanleren. Het lopen met dienbladen is namelijk de taak waar je het eerst mee te maken krijgt in de horeca.
Wanneer je de onderstaande stappen doorloopt zul je zonder al te veel moeilijkheden met volle dienbladen door het restaurant vliegen. Toch geven we je alvast een grote disclaimer: bereid je er alvast op voor dat je minimaal één dienblad uit je handen laat kletteren. Heel vervelend natuurlijk, maar wel part of the job. Dus maak je niet te druk als dit gebeurd. Laat je collega’s helpen met opruimen, bied een keer je excuses aan en ga met een vrolijke grijns weer verder.
Zo, uiteindelijk zijn het toch wat meer stappen dan we van te voren dachten. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar als je het een paar keer hebt gedaan heb je het zo onder de knie! Wil je deze theorie nou eens in de praktijk testen? Schrijf je dan hieronder in voor een bijbaan bij Feestgemak. Je krijgt van ons dan een professionele, betaalde horecatraining. Je mag hier zo veel dienbladen laten vallen als je wilt (liever niet natuurlijk 😉). Wil je geen bijbaan bij ons maar wel eens een training volgen? Bel ons dan even, je bent natuurlijk van harte welkom!