Horecatraining bij Feestgemak

We kunnen alle theorie over het lopen met een dienblad, bier tappen en met drie borden lopen wel op papier zetten, maar uiteindelijk is het een kwestie van doen. Gelukkig hoef jij niet na alleen het lezen van deze blogs al aan het werk te gaan, je mag van tevoren nog even oefenen! Waar en wanneer dan? Tijdens onze horecabasistraining! In deze blog lees je alles over onze training.  

Iedere Feestgemakker moet namelijk en horecabasistraining volgen. Het klinkt altijd zo streng wanneer iemand het woord ‘moet’ gebruikt, maar dat is het in ons geval helemaal niet! Het is een leuke avond waar je zeker wat aan hebt, ook als je al wel eerder in de horeca hebt gewerkt. We vinden het belangrijk dat iedereen met skills de werkvloer opgaat. En die skills leer je bij ons! Iedere maand organiseren we horecabasistraining bij één van onze opdrachtgevers.

Wat doen we tijdens de training?

We kunnen je verzekeren dat onze training er heel anders uitziet dan je voetbaltraining. Ten eerste hoef je bij ons niet in je sportpak te komen, hoe chill dat ook zou zijn natuurlijk. Tijdens de training draag je je werkkleding. Ten eerste omdat we bij een opdrachtgever op bezoek zijn en het dan wel gewaardeerd wordt om netjes eruit te zien. Daarnaast kan je dan ook even aan ons laten zien welke keuzes je hebt gemaakt voor je werkkleding.

Nadat we een kennismakingsrondje hebben gedaan, gaan we lekker aan de slag. In kleine groepen gaan we bezig met het lopen met drie borden, lopen met een dienblad en bier tappen. We leggen je eerst uit hoe het moet en doen het zelf even voor, daarna is het aan jou om te oefenen. We geven je natuurlijk tips en er is genoeg ruimte om met je nieuwe collega’s te overleggen. Tussendoor houden we even pauze en lopen we een rondje bij de opdrachtgever. Zo weet je waar je binnen moet komen, je spullen kan laten en je moet melden voor je dienst. Daarna komt het leukste gedeelte van de training. We sluiten namelijk af met onze wereldberoemde dienbladrace! Die wíl je meemaken.

Je nieuwe collega’s leren kennen

Misschien wel het meest belangrijke van de hele training. Je wilt natuurlijk het één en ander leren over de horeca en het werken bij Feestgemak, maar nog belangrijker is om je nieuwe collega’s te leren kennen. We hebben een groot team van zo’n 200 Feestgemakkers. Dat zijn er nog al wat! Dus extra fijn om een deel van hen vast te zien tijdens de training. Grote kans dat je de week erop met een van hen samen op klus gaat.

Zien we jou tijdens onze volgende training? 

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken of wil je gewoon eens meedoen met een training? Meld je dan snel aan!


Meld je nu meteen aan voor de leukste horeca bijbaan! 🎉

Vertel ons wie je bent en Nicole, Sam of Fijke neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!

en ik ben geboren op
Ik woon in en ben te bereiken
via en