Een nieuwe klant in..... Utrecht!

Jullie hebben een sprookjesachtige klant in Utrecht, hoe zit dat? 

Onlangs hebben wij laten weten dat we een nieuwe klant in Utrecht hebben. En niet zomaar één. Namelijk een sprookjesachtige klant! Welke dat is, vertellen we je als je solliciteert of ons even belt. Het is natuurlijk zonde om het begin van het sprookje nu al te verklappen…

Nu horen we jullie al denken, Feestgemak heeft toch helemaal geen vestiging in Utrecht? Dat klopt! Dus we zijn jullie wat uitleg verschuldigd, vandaar deze blog. Een klant uit Apeldoorn heeft ons voorgesteld in Utrecht en die kennismaking was zo magisch, dat we niet anders konden dan ook daar aan de slag te gaan. Voorlopig rijden onze toppers uit Apeldoorn en Arnhem naar Utrecht om de handen uit de mouwen te steken, maar ons doel is om een leuk team in Utrecht op te bouwen. Dus voor iedereen die een flexibele bijbaan in de horeca in Utrecht zoekt, we got you!

De allerleukste horeca bijbaan in Utrecht

De manier van werken gaat in Utrecht nét iets anders dan bij de andere vestigingen. Waar je in Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zwolle op verschillende locaties werkt, werk je in Utrecht bij een vaste opdrachtgever. Maar gelukkig is ook daar genoeg variatie! Je werkt namelijk in de bediening in het restaurant of het tuinhuis, tijdens grote evenementen en op prachtige bruiloften. Het fijne is dat je voornamelijk overdag werkt, vaak tot 17.00 uur. Lekker op tijd weer thuis dus! Zijn er evenementen of bruiloften? Dan werk je natuurlijk wel in de avond.

Wat niet verandert ten opzichte van de bestaande vestigingen, is dat je zelf kan bepalen wanneer je werkt. In onze app vind je alle diensten van deze klant. Je scrollt hier doorheen en bepaalt zelf op welke dag je jezelf inplant. Overdag, avond, weekend of doordeweeks, je kan uit alles kiezen.

Ga jij aan de slag?

Woon je in Utrecht of ken je leuke mensen die in Utrecht wonen? En ben jij / zijn zij opzoek naar een leuke horeca (bij)baan? Laat het dan vooral weten! Solliciteren kan via onze website of door ons een appje te sturen op 085 303 02 56. Nicole, Fijke of Sam neemt dan contact met je op om kennis te maken. Bevalt dat van beide kanten? Dan gaan we langs bij deze klant in Utrecht en gaan we je inschrijven. Daarna kan je lekker aan de slag.

Bij deze sprookjesachtige klant werk je nog lang en gelukkig!


Meld je nu meteen aan voor de leukste horeca bijbaan! 🎉

Vertel ons wie je bent en Nicole, Sam of Fijke neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!

en ik ben geboren op
Ik woon in en ben te bereiken
via en