We hebben een nieuwe vestiging geopend in Zwolle!

First things first

Oké. Voordat we verder gaan met deze blog moeten we even iets rechttrekken. Toen we in juli 2021 Feestgemak 2.0 bekend maakten, hadden we grootse plannen met deze blog pagina. We bedachten leuke onderwerpen om over te schrijven, waarvan we een aantal wel in de vorm van een serie konden doen. Tenminste, dat dachten we. Had in de praktijk ook zeker gekund. Waarom dachten jullie dat dan en konden jullie het niet, vraag je je af? Daar hebben we geen goede reden voor, behalve excuusjes zoals druk met andere dingen. Niks over gelogen trouwens. Goed, heeft iemand gezegd hoe lang je over een serie blogs mag doen? Of over hoeveel tijd ertussen mag zitten? Volgens mij niet, dus bij deze: onze blogseries duren héél lang.

In juli hebben we onze laatste blog gepost, het is nu november. Zit best wat tijd tussen toch? Vind ik ook. Maar het erge is, we hebben het hier over juli vorig jaar. In de tussentijd is enorm veel gebeurd. Ik neem je mee in één van de belangrijkste dingen.

Nieuwe vestiging 

YES, Feestgemak gaat hartstikke lekker. Zo lekker zelfs, dat Joppe en Nicole besloten om een nieuwe vestiging te openen. Toen kwam de volgende stap, in welke stad gaat dit gebeuren? In ieder geval ergens in de regio. Niet teveel richting de drukte van de Randstad. Met onze hoofdvestiging in Apeldoorn en twee vestigingen in Deventer en Arnhem, gingen zij iets noordelijker kijken. Al gauw viel de beslissing op Zwolle.

En wie gaat dit dan doen?

De stad voor de nieuwe vestiging is bepaald, maar daar hoort natuurlijk wel een manager bij. Iemand die zorgt voor Feestgemakkers en voor leuke bedrijven waar zij aan de slag kunnen gaan. In samenwerking met Diezit begon de zoektocht naar een vestigingsmanager Zwolle. Er werd een vacaturetekst geschreven en vette afbeeldingen opgemaakt (en eindeloos her-opgemaakt). We startten een social media campagne en LinkedIn werd afgestruind. Al deze moeite later kwamen Joppe, Nicole en Sam er toch achter dat geluk in een klein hoekje zit. Want een oude bekende meldde zich voor deze vacature…

Even voorstellen

Terug van weggeweest, nieuwe oude baan, weer terug op de oude en vertrouwde plek: hoe je het ook wil noemen, ik (Fijke) heb na 1,5 jaar afwezigheid van Feestgemak besloten om de uitdaging weer aan te gaan. Na eerst zelf als horecamedewerker en manager bij Feestgemak gewerkt te hebben, ben ik nu verantwoordelijk voor het opzetten van onze vestiging in Zwolle. Dat betekent dat ik op zoek ben naar toppers om ons leuke team te versterken en naar horecabedrijven die wel een extra handje kunnen gebruiken op drukke dagen. Dus heb jij de gouden tip (om maar in de clichés te blijven), laat het me dan vooral weten! Verder houd ik me ook bezig met het schrijven van blogs, houd ik de website een beetje up to date en mag ik de leukste kiekjes op onze insta knallen. En natuurlijk kunnen mijn lieve collega’s Nicole en Sam ook altijd op mijn hulp rekenen.

Wil je meer over me weten? Lees dan vooral even verder op de ‘over ons pagina!'

Hoe gaat het nu in Zwolle?

Time flies! Ik ben nu bijna een half jaar terug bij Feestgemak en leer Zwolle steeds beter kennen. Ongeveer twee keer per week scheur ik met onze goed herkenbare (lees: hysterisch bestickerde) UP die kant op. De ene keer voor een kennismaking met een bestaande klant, dan weer voor een sollicitant en natuurlijk ook om op bezoek te gaan bij een potentiële opdrachtgever.

Op dit moment werken we het meeste bij De Zwolse Theaters, bestaande uit Theater De Spiegel en Schouwburg Odeon. Daarnaast zijn de eerste klussen gedraaid bij verschillende restaurants, cateraars en evenementen- en trouwlocaties. We werken trouwens niet alleen in Zwolle zelf, maar ook in de dorpen eromheen kan je ons vinden. Denk dan aan bijvoorbeeld aan Landgoed Het Laer in Ommen en aan Bij Ne9en in Heino! En wie werken daar dan? Ons team bestaat nu uit 12 leuke jongens en meiden. We moeten nog even voordat we op de aantallen zitten van de teams in Apeldoorn, Arnhem en Deventer, maar zij hebben natuurlijk dan ook wel een dikke voorsprong van een paar jaar.

Gelukkig voor jou zijn we altijd op zoek naar uitbreiding van ons team! Dus wil jij een afwisselende (bij)baan, zelf bepalen waar en wanneer je werkt en de allerleukste collega’s? Dan hoor ik het natuurlijk heel graag. Samenwerken met Feestgemak Zwolle? Ik kom graag kennismaken om te bespreken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Stuur een mailtje naar fijke@feestgemak.nl of een appje op 085 303 02 56 en dan neem ik snel contact met je op!

Tot snel in Zwolle!


Meld je nu meteen aan voor de leukste horeca bijbaan! 🎉

Vertel ons wie je bent en Nicole, Sam of Fijke neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!

en ik ben geboren op
Ik woon in en ben te bereiken
via en