Onze hoogtepunten van 2023!

Even terugblikken

Terwijl we overladen worden met kerstkransjes, oliebollen, champagne, cadeaus en diners met vrienden en familie, blikken we terug op een fantastisch jaar. De goede voornemens worden, voor hoelang ze het dan ook volhouden, bedacht en nieuwe plannen worden gesmeed. Wat was er dan zo fantastisch aan dit jaar? We nemen jullie graag mee in onze hoogtepunten van 2023!

Wanneer we terugdenken aan dit jaar denken we aan leuk, gezellig, druk en chaotisch. Aan lachen, gieren en brullen, maar ook aan bloed, zweet en tranen. Aan de managers die hard aan het werk waren op kantoor en aan de Feestgemakkers die elke dag op de vloer stonden te knallen! Aan onze opdrachtgevers en alle fantastische klussen die we bij hen draaiden. Van voetbalwedstrijden tot theatervoorstellingen en van bruiloften tot restaurantdiensten, alle soorten en maten zijn dit jaar weer voorbij gekomen! We denken terug aan te gekke personeelsfeesten, maar vergeten de ziekmeldingen de ochtend erna helaas niet… Je snapt het, dit jaar was top!

Jubileum 

We trapten dit jaar gelijk goed af: in februari mochten we namelijk 10 kaarsjes uitblazen. En als je bedrijfsnaam Feestgemak is en je bestaat 10 jaar, dan kun je eigenlijk maar één ding doen: een dik jubileumfeest geven! We vulden Het Stadscafé Apeldoorn met Feestgemakkers, opdrachtgevers, relaties, familie en vrienden. Een absoluut hoogtepunt in de Feestgemak geschiedenis.


Opening van Paleis het Loo

Had ik uitdagingen in de planning al genoemd in mijn opsomming? Nee hè? Maar gelukkig houden we wel van een uitdaging! In April opende Paleis het Loo haar deuren na een grote vernieuwing en verbouwing. Op 21 april stond de feestelijke opening hiervan gepland. Maar liefst 32 Feestgemakkers, inclusief the one and only Joppe, legden de gasten deze avond volledig in de watten.  


Nieuwe vestiging 

Rond april begon ook de zoektocht naar een nieuwe vestigingsmanager. Niet omdat Nicole of Sam eruit geknikkerd werd. Na jaren van groei en succes was het dan toch echt tijd voor de volgende stap: een nieuwe vestiging! Hoe dat tot stand is gekomen, kan je allemaal lezen in de voorgaande blog. Maar omdat ik (Fijke, de manager van de nieuwe vestiging), toch best een beetje trots ben geef ik je graag een korte samenvatting. Na Apeldoorn, Arnhem en Deventer zijn we van plan om Zwolle te veroveren. De eerste klanten zijn binnen en we hebben een leuk team in Zwolle. Maar er is altijd ruimte voor groei en wie wil er nou niet (samen)werken met/bij het leukste horeca uitzendbureau van de regio?! Aanmelden en kennismaken vinden we altijd leuk!

Nieuw plansysteem 

Weet je nog die bloed, zweet en tranen waar ik het aan het begin van deze blog over had? Ja… dat sluit wel aan bij het overstappen naar ons nieuwe plansysteem. Begrijp me niet verkeerd, we zijn er ontzettend blij mee. Maar de overstap maken in de aller drukste maand van het jaar was misschien niet de slimste keuze. Het was even bikkelen op kantoor, maar uiteindelijk is het alle moeite meer dan waard geweest. Onze opdrachtgevers zijn er blij mee, de Feestgemakkers zijn er blij mee en wij op kantoor zijn er blij mee. Wat wil je nog meer!? En stiekem zijn we ook een beetje trots op deze stap, hier waren we na 10 jaar echt aan toe!


FG Fotoshoot

Ook dit jaar hebben onze horecatoppers weer laten zien dat ze van alle markten thuis zijn. Ze kunnen niet alleen de lekkerste biertjes tappen, met dienbladen vliegen en jongleren met borden, ze blijken ook nog eens ware modellen te zijn. Toen we in 2021 live gingen met Feestgemak 2.0 hebben we een dikke foto- en videoshoot georganiseerd. Even geleden alweer, dus het was de hoogste tijd voor nieuw beeld! Samen met Benny van Ravenhorst hebben we weer een te gekke fotoshoot gehad. We hebben de foto’s zelf al gezien en kunnen niet wachten om ze met jullie te delen. Houd hiervoor onze socials en website goed in de gaten!

Tot volgend jaar! 

Een kleine greep uit een fantastisch jaar dus. We kijken met veel plezier uit naar 2024. Een jaar wat ook enorm goed begint trouwens. In de tweede week van januari staat namelijk ons eerste grote evenement van het jaar alweer in de planning! Voor nu willen we in ieder geval al onze Feestgemakkers, klanten en andere relaties bedanken voor een heerlijk 2023. Cliché maar waar: zonder jullie hadden we dit niet gekund. Laten we er volgend jaar minstens zo’n top jaar van maken!Meld je nu meteen aan voor de leukste horeca bijbaan! 🎉

Vertel ons wie je bent en Nicole, Sam of Fijke neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!

en ik ben geboren op
Ik woon in en ben te bereiken
via en