Tijdelijk extra personeel nodig? Onze Feestgemakkers staan voor je klaar!


Yes, hallo daar!

Daar zijn we weer met een nieuwe blog. Een week geleden schreven we hoe leuk het werken in de horeca is, om vervolgens een paar dagen later al onze reguliere horecaklussen uit onze planning te moeten gooien. Top, bedankt Mark en Hugo. Maar als het goed is heb je ook kunnen lezen dat, wanneer je in de horeca werkt, je leert denken in oplossingen en creatief moet zijn. Dus die talenten zullen we nu ook weer tevoorschijn toveren.

Eerlijk is eerlijk, we balen er natuurlijk enorm van. We waren net weer lekker op dreef: we hebben een drukke zomer gehad, Feestgemak helemaal op zijn kop gegooid met een nieuwe huisstijl en na de eerdere lockdowns stond er weer een goed team te vlammen op de werkvloer. Jammer dat er nu weer een streep moet door alle plannen en oor alle diensten die onze toppers zouden aan draaien. We denken natuurlijk niet alleen aan onszelf, ook al onze klanten en bedrijven in andere branches worden weer geraakt. We willen iedereen sterkte wensen en hopen dat iedereen er goed uit komt.

Wat we de afgelopen (bijna) twee jaar hebben gemerkt, is dat wanneer bij ons de agenda leeg moet worden gehaald, de hoeveelheid werk in andere branches juist niet bij te houden is. We denken dan aan de zorg en de GGD. Zoals we eerder al schreven zijn veel Feestgemakkers in de vorige lockdown aan de slag gegaan als bron- en contactonderzoeker. Ook dit keer zetten onze collega’s zich in voor de strijd tegen corona. Voor een aantal collega’s loopt het werk als bron- en contactonderzoeker door en daarnaast heeft een deel van ons team de afgelopen twee weken een training gevolgd om in een coronateststraat te mogen werken. Elke dag reizen deze toppers af naar Nijverdal of mogen ze lekker in Apeldoorn blijven, om testen af te nemen. Voor iedereen die zich moet laten testen: we weten dat het helemaal k u t is, maar als je het bij onze lieve en gastvrije collega’s doet, wordt het bijna een feestje!

Zoals je leest zijn er dus al behoorlijk wat Feestgemakkers aan de slag in andere branches, maar we kunnen nog wel wat extra werk gebruiken. Onze mensen staan te springen om aan de slag te gaan en steken graag hun handen uit de mouwen. We dragen graag ons steentje bij in andere sectoren: in de zorg, bij de GGD, als orderpicker of in de klantenservice, niets is te gek! Heb jij tijdelijk enorm leuk, gastvrij en hardwerkend personeel nodig? Of ken jij iemand die op het moment verlegen zit om personeel? Laat het ons dan weten, we komen graag in contact!  

Dit keer dus een oproepje, maar volgende keer zijn we weer bij jullie terug met een leuke/gekke blog!
In de tussentijd: stay safe toppers!

Wil je ons bereiken? Bel of mail ons dan gerust!
Nicole: 06 28 74 09 10 / nicole@feestgemak.nl
Fijke: 06 38 06 78 92 / fijke@feestgemak.nl


Meld je nu meteen aan voor de leukste horeca bijbaan! 🎉

Vertel ons wie je bent en Nicole, Sam of Fijke neemt contact met je op. Hopelijk tot snel!

en ik ben geboren op
Ik woon in en ben te bereiken
via en