Evenementenbureau Feestgemak

Evenementenbureau Feestgemak


Feestgemak is specialist in het organiseren van particuliere en zakelijke evenementen. Tijdens de gehele organisatie heb je één vast contactpersoon: Joppe Pranger. Hij is de eigenaar van Feestgemak en heeft ruim 11 jaar ervaring in het organiseren van en werken op evenementen. Daarnaast heeft hij een groot netwerk van cateraars, drankleveranciers, tentenbouwers en verhuurders van evenementenmateriaal. Kortom: de juiste partner voor jouw evenement!

De organisatie van jouw evenement start natuurlijk met een uitgebreide kennismaking. Nadat we samen een goed beeld hebben geschetst van jouw wensen ontvang je van ons een uitgebreide offerte. Deze is natuurlijk vrijblijvend en aanpasbaar. Wanneer we allebei tevreden zijn over de offerte maakt Joppe de afspraken met de leveranciers definitief. Uiteraard zijn wij er ook bij tijdens de opbouw, uitvoering en afbouw van het evenement, hierin begeleiden we onze leveranciers. Tijdens het evenement zelf staan onze eigen Feestgemakkers natuurlijk achter de bar en in de bediening. Na afloop van het evenement laten we de locatie weer netjes achter en evalueren we graag samen met jou. Pas wanneer we samen terug kijken op een geslaagd event ontvang je van ons de factuur. Al met al nemen we dus de gehele organisatie uit handen. Jij hoeft alleen nog maar te genieten!

Neem contact op

11

Jaar 

evenementenbureau

1

Vast contactpersoon

65

Geslaagde evenementen

Waarom samenwerken met Feestgemak?

✓  Specialist in evenementen organisatie.

✓  Eén vast contactpersoon.

✓  Het meest gastvrije horecapersoneel.

✓  De beste leveranciers.

✓  Events op maat.

Feestgemak organiseert graag jouw feest, evenement, bruiloft of bijeenkomst! Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden of wil je eens sparren over jouw event? Laat je gegevens achter en Joppe neemt zo snel mogelijk contact op. We zijn benieuwd naar je plannen en laten onze creativiteit er graag op los!


Ook een evenement organiseren met Feestgemak? 🎉

Stuur ons een berichtje en Joppe neemt contact met je op. We gaan graag voor je aan de slag!